Levering 3-4 hverdage. Fragt kr. 35,- 

Produkterne fra at-aroma, er desværre ikke længere i vores sortiment.
Produkterne bliver fremover sendt til Danmark fra Japan, og vi syntes at vejen er for lang.


Vi har andre fantastiske Blends på vej.
Flere velduftende varianter med nærende og givende aromaterapeutiske egenskaber.

Hold øje på Instagram og Facebook


FØLG MED PÅ INSTAGRAM

Nærende og fugtgivende Lip Balm, med luksuriøse ingredienser der har anti-age effekt. Denne blødgørende Lip Balm, har en glidende lækker fornemmelse på læberne, og holder dem beskyttet og fugtet i mange timer. Indeholder kun naturlige ingredienser med fantastiske egenskaber. Læbepomaden indeholder olier der er rige på vitaminer, Omega fedtsyrer, er renegerende huden, virksomme som antioxidant, er fugtgivende og blødgørende. Primære ingredienser: Argan Butter & Arganolie: Rig på Vitamin E, Magnesium og Omega 6 og 9. Olien er kendt for sin blødgørende og opstrammende effekt og hjælper med at bevare hudens elasticitet. Den fremmer collagen produktion og modvirker fine linjer. Hybenkerne olie: Rig på Vitamin A, Omega 3, 6 og 9, er egnet til moden hud, og kendt for afhjælpe tegn på rynker og fine linjer. Olien er kendt for sin blødgørende og opstrammende effekt og hjælper med at bevare hudens elasticitet og booster Collagen. Olien hjælper også på solskadet hud. Hibiscus olie: Rig på Vitamin A, B6, C, E og K. Sænker Collagen tab, afhjælper rynker og synlige linjer. Virker antiinflammatorisk og er god til at hele sår. Blommekerne olie: Rig på A, C, E og F Vitamin. Er rig på fedtsyrer, især Omega 6. Olien gir en fin glød til ansigtet, og føles nærmest silkeagtig på huden. Olien er kendt for at afhjælpe fine linjer. Tidsel olie: Rig på vitamin E og omega 6 og 9. Plejende, Fugtgivende og balancerende. God mod meget tør hud. Squalane: Fungerer som fugt booster, og hjælper til at bibeholde hudens egen Squalane niveau, som falder med alderen. Beskytter huden mod frie radikaler og booster Collagen til en fastere hud. Cupuacu Butter Rig på vitamin C og A og Omega 3, Fosfor. Helt specielt ved Fosfor, er dens meget høje evne til at opsuge og binde væske. Den kan binde mere end 200% mere væske end lanolin. Det gør den meget velegnet til produkter til tør hud, da den er i stand til at genopbygge hudens naturlige blødhed og elasticitet. Læs mere om den luksuriøse Lip Balm fra Aromaliv via Link i Bio #hudpleie #læbepomade #luxury #rosehipoil #kropsolie #wellness #antiaging #arganoil
11-06-2024
�Har du brug for at falde nemmere til ro? Har du svært ved at sove? Oplever stress og uro i løbet af dagen? Har du brug for at sænke dit energi niveau? Brug "Bedroom Bliss Mist" Aromaterapi i rummet og omkring dig. Misten dufter primært af lavendel, og indeholder andre beroligende økologiske æteriske olier, som hjælper dig, dit sind, din krop og dit nervesystem til at geare ned. �Mistens indehold er æteriske olier, som afhjælper blandt andet, stress relaterede udfordringer. Molekylerne fra olierne, søger ind i dine luftveje og hjernen og påvirker dit følelsescenter og din energi. Primære olier i "Bedroom Bliss: Lavendel: Afhjælper stress, uro, søvnløshed, og angst. Vetiver: Afhjælper rastløshed, fysisk og psykisk udmattelse, irritation og tungsind. Benzoin: Afhjælper nervøsitet, følelsesmæssige udfordringer og stress. Sådan bruger du den: Ryst den og spray: * I rummet * Rundt om dig * På tekstiler eksempelvis gardiner * På siden af sengen * Under hovedpuden Om morgenen: * Spray på dit lagen når du er stået op. Misten har en desinficerende effekt. ** I løbet af dagen: *Spray i rummet og rundt om dig, så de æteriske olier påvirker dit sind og din energi. Om aftenen: *Spray i dit badeværelse, så du forbereder krop og sind til ro. *Spray i soveværelset *Spray på siden af sengen *Spray under din hovedpude. *Spray på gardinerne Findes i 2 størelser. 50 ml. og 100 ml. link i bio. #aromaliv.dk #roomsprays #lavendel #aromaterapi #søvnløshed #æteriskeolier #velvære
05-03-2024

Vi har altid et lille lager af olier, spray og hudpleje produkter, så vores produkter er så friske så muligt.
Er den vare du ønsker udsolgt, kommer den igen inden for kort tid.
Du kan skrive dig op ved varen, og få besked når den er på lager igen.

Levering 3-4 hverdage

Fragt til Pakkeshop kr. 35,-
- Bæredygtig emballage -

Vi sender din pakke i papkasse, og med fyld af papir & bio nedbrydeligt kassefyld, produceret af majsgranulat.

Vi gør vores bedste for at bruge bæredygtig emballage og forsøger at undgå "køb og smid væk" emballage.
Også når det gælder bæredygtigt pap og papir.
Hvis vi modtager en kasse fra vores leverandør, som er i fin stand, bruger vi den igen til forsendelse.
Oplever du plast som pakkefyld, er dette også genbrug.

Vi garanterer naturligvis at det ikke har nogen indflydelse på dine varer.

Vi håber på din forståelse.
De bedste hilsner
Nina og Team Aromaliv.


- Forholdsregler ved brug -

Ved brug af æteriske olier:
Benytter du æteriske olier til direkte inhalering fra flasken eller med en personlig Aroma inhaler stik, brug da kun vores certificerede økologiske æteriske olier fra Florihana, da molekylerne fra olierne, bevæger sig ufortyndet ind igennem næsen.

Når du bruger vores diffusere, bliver molekylerne fortyndet med luft og eller vand, så her kan du også bruge vores Japanske æteriske olier fra at-aroma, som er delvis økologiske.

Hudpleje:
Æteriske olier kan også bruges i hudpleje.  Sørg altid for at få vejledning, inden du begynder at eksperimentere med olier og hudpleje.

Det er meget vigtigt at du bruger de rigtige blandingsforhold. 

Æteriske olier, må aldrig bruges ufortyndet på huden.

Vigtig viden:
Et lille antal mennesker kan opleve irritation eller allergiske reaktioner på visse æteriske olier.  Prøv derfor altid lidt æteriske olier ad gangen, for at opleve dine reaktioner overfor den pågældende olie.

Enkelte æteriske olier, eksempelvis pebermynte, kan have en negativ effekt på mennesker med hurtig hjerterytme. Erstat eventuelt Pebermynte med Grøn Mynte (Spearmint), som er en mildere mynte olie.

Små børn og gravide:
Hvis du bruger æteriske olier i nærheden af minde børn, gravide og dyr, kan det have en negativ helbredsmæssig effekt.

Undgår derfor at diffuse æteriske olier i nærheden af små børn og gravide.

Dyr:
Diffuser du æteriske olier i nærheden af dyr, sørg altid for at de har mulighed for at forlade rummet.

Har du dyr i soveværelset, anbefales det at lufte ud, inden dyret kommer ind i rummet.
Ønsker du aromaterapi i soveværelset, kan vi anbefale vores personlige Aroma Stik.
Den er fortrinlig, når du ønsker oliernes terapeutiske effekt, og samtidig ikke generer andre.

🌿

Læs altid forholdsreglerne ved de enkelte æteriske olier.

Faremærkninger gælder for æteriske olier ufortyndet.
Fortynder du olierne i en bæreolie, er de ikke længere faremærket.

- Ansvar ved brug af vores produkter -

Al information på Aromaliv.dk er ikke beregnet til at diagnosticere, behandle, helbrede eller forebygge nogen sygdom.  

Al information er baseret på eksperters udtalelser, undersøgeler og erfaringer verden over, og Aromaliv kan ikke drages til ansvar for alle varers produktinformation.

Aromaliv kan ikke drages til ansvar for problematikker ved brug af vores produkter, så læs altid produktets deklaration og indhold, på Aromaliv.dk og produktets emballage.

Er du i tvivl om du må bruge et eller flere af vores produkter, kan du lave en lille test, se nærmere ved hvert produkt. 

Eller spørg din læge til råds.